WordPress-paket

Vi erbjuder tre olika paket men flertal olika lösningar.
– Allt för att matcha era behov!

Lilla WordPress-paketet för er som alltid vill ha en uppdaterad hemsida

I det lilla paket erbjuder vi primärt webbhosting med extra hög hastighet och säkerhet. Till skillnad från andra hostingleverantörer ser vi till att er hemsida ständigt är tekniskt optimerad och uppdaterad gällande både design och säkerhet. Detta är något vi är ensamma om att kunna erbjuda då vi har byggt en avancerad hostingplattform som gör att alla lokala hemsidor ser likadana ut samt håller lika hög säkerhet. I det Lilla WordPress-paketet är man begränsad till ett användarkonto.

Beställ Lilla WordPress-paketet

Stora WordPress-paketet för noll teknikstrul men med maximala möjligheter

Är ni flera användare som kommer administrera hemsidan eller vill ni ha egna bloggar? Behöver ni hjälp med att migrera er gamla hemsida så att allt innehåll följer med? Vill ni kunna sätta upp unika kampanjsidor och få tillgång till fler avancerade funktioner? I det stora paketet ingår allt detta. Dessutom ingår en timmes premiumsupport per månad och 30 procent rabatt på konsultation och webbutveckling. I det Stora WordPress-paketet har man tillgång till obegränsat antal användarkonton.

Beställ Stora WordPress-paketet

Blogg-paketet för er med behovet att lyfta fram en person eller blogg

En bloggsida är en personifierad sida framtagen för socialdemokratiska personligheter och bloggar. Tre stycken bloggsidor ingår paketet och man får dessutom obegränsat med användarkonton.

Beställ Blogg-paketet