Vanliga frågor

Hosting på en supersnabb webbserver

Vi har byggt en egen servermiljö för Socialdemokraterna som är “distribuerad”, vilket betyder att den är skalbar och klarar all typ av trafik. Det kommer alltid finnas kraft på servern även om trycket blir stort.

Färdig installation och konfiguration av webbplats

Vi levererar, installerar och ser till att allt fungerar som det ska, ni får med andra ord en nyckelfärdig hemsida, som ni genast kan börja möblera med ert innehåll.

Skydd mot överbelastningsattacker

DDoS-attacker / Överbelastningsattacker är det vanligast förekommande hotet mot hemsidor. 25% utav alla hemsidor är idag WordPress och det gör att angripare riktar ett stort fokus på att attackera just WordPress-sajter. För er som förfogar över offentliga personer och är en stor politisk organisation är ett bra skydd extra viktigt. Vi har ett utökat och avancerat cacheningslager som skyddar er sida.

Automatiska säkerhetsuppdateringar

En av dem största säkerhetsriskerna med WordPress är att man inte uppdaterar sin version eller plugins. Vi ser till att er sajt ständigt uppdateras.

Automatisk backup

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig. Det kan vara allt från ett nyinstallerat plugin som fick med sig virus till att man råkar ta bort något på hemsidan som man inte borde. Vi har daglig backup och kan återställa er sajt upp till en vecka tillbaka om något skulle ske.

Besöksstatistik

Vi har utförlig besöksstatistik på er sajt med hjälp utav Google Analytics vilket möjliggör att ni kan se hur många som besökt eran sajt, hur många som är återkommande, hur länge de besökte sajten och även statistik på t.ex. vilken ort besökaren befinner sig på.

E-postsupport

För de som har Lilla WordPress-paketet kan ni mot en liten avgift få hjälp inom 24h (gratis för de med stora paketet).

Automatisk uppdatering av sidans design

Andra leverantörer som binero.se och one.com erbjuder inte uppdateringar av din hemsida. De tar bara betalt för elen för en server… Designen på sidan är något vi ständigt försöker förbättra och när WordPress-temat blir uppdaterat så ser vi till att er hemsida automatiskt hänger med i den nya designen.

Migrering av nyheter och sidor: Kopiera över sidor (data) från er gamla webb

Ett stort administrativt jobb när man ändrar webbplats är att migrera material från den gamla sajten. Detta är något vi kan hjälpa er med.

Möjlighet att prenumerera på Great Beyonds premiumfunktioner (plugins)

Vi utvecklar ständigt våra egna funktioner, s.k plugins. Allt efter vad ni kan har för behov så försöker vi alltid ligga steget före. Listan kommer utökas med tiden.

Premiumfunktion: Kalendarium

Om ni vill kunna dela viktiga händelser som möten och annat ni lägger upp i er kalender och samtidigt göra det enkelt för andra som vill deltaga? Då kan ni enkelt göra detta!

Premiumfunktion: Kontaktlista

Har ni politiker, förtroendevalda, föreningar, presskontakt, en styrelse eller annat ni snyggt och enkelt vill kunna hänvisa till så är vårt Kontaktlista plug-in en tjänst för er!

Premiumfunktion: Kampanjsidor

Vill ni skapa dialog eller driva kampanj? Istället för att lägga 50 tusen och uppåt för att ta fram en kampanjsida så kan ni enkelt göra en själva! Uppsala läns kampanjhemsida som www.merän27kr.se är alltså en sida som ni hade kunnat göra själva!

Premiumfunktion: Video

Saknar ni möjligheten att enkelt kunna lägga upp rörligt material som visningsbild på era inlägg? Med vårt video-plugin så kan ni sprida media från facebook, youtube och vimeo. När ni sedan delar ert inlägg på sociala medier så kan ni dela det som ett rörligt klipp!

Premiumsupport: Kontakta oss när ni behöver hjälp

Skulle något krångla eller om ni är i behov utav snabb hjälp så är vi på Great Beyond bara ett samtal eller ett mail bort!

Vi erbjuder normaltaxa (1500kr/h) under kontorstid mellan 8-16.

Flera användarkonton: Använd er sida blogg för t.ex. förtroendevalda eller S-föreningar

Är ni i behov utav att ha flera olika avsändare på era poster och nyheter? Är ni ett partidistrikt som publicerar innehåll från arbetarekommuner eller vill ni ha förtroendevalda som får stå bakom eget innehåll? Användningsområdet för flera användare är stort, oavsett anledning så hjälper vi er!

Kollektivavtal

Vi på Great Beyond kan erbjuda er något som få andra leverantör kan – kollektivavtal. För oss är det väldigt viktigt och här sitter ingen (likt andra leverantörer) på orättvisa villkor!

Redo att beställa?

Kontakta Alexander Claesson på [email protected] eller ring 070-250 78 96. Vi ser fram emot att få höra av dig ?